Actueel

Vacature Marketing en Communicatie medewerker

/ Categorieen: Nieuws, Memo's

Voor de afdeling Marketing & Communicatie op ons kantoor in Wemeldinge zijn wij op zoek naar een gedreven Marketing en Communicatiemedewerker ter versterking van ons huidige team. Het betreft een functie van 32 uur per week op 4 of 5 werkdagen.

Je gaat in deze rol aan de slag in een bevlogen, multidisciplinair werkend marketing en communicatie team en rapporteert rechtstreeks aan de marketing manager.

Door jouw kennis en ervaring weet jij hoe je ertoe kan bijdragen om de naamsbekendheid van CZAV te laten groeien.

Je beschikt over een actieve houding, ziet het werk liggen en deelt ideeën met ons. Je bent dienstverlenend en goed in het redigeren van tekst, je hebt gevoel voor duidelijke, online communicatie en niet onbelangrijk: je bent nieuwsgierig naar nieuwe uitingsvormen die je kunt gebruiken binnen je taakgebieden.

Jouw functie taken bestaan o.a. uit:

• Schrijven van communicatieplannen en mede opzetten van marketingcampagnes

• Vergroten van de naamsbekendheid door inzet van diverse communicatiemiddelen

• Bijhouden en uitbreiden van social media

• Bedenken, opzetten en uitvoeren van reclame uitingen

• (her)schrijven van websiteteksten, blogartikelen en nieuwsbrieven

• Verzamelen en analyseren van data

Jouw opleiding en ervaring

• Hbo richting communicatie en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;

• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

• goede kennis van het Engels taal is een pré

• minimaal 3 jaar werkervaring in (soort)gelijke functie

• sterke redactionele vaardigheden;

• creatief, communicatief sterk, gevoel voor commercie, ondernemend en enthousiast

• ervaring in of sterke affiniteit met de agrarische sector is een pré;

• ervaring met Photoshop, SEO, SEA en Google Analytics is een pré

Voor deze functie geldt geen eis t.a.v. woonplaats. Kandidaten moeten wel bewust zijn dat de werkplek in Wemeldinge ligt en dus eigen vervoer noodzakelijk is.

Ons aanbod

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende functie bij een organisatie die sterk in de markt staat en een open en uitdagende bedrijfscultuur heeft. Door opleiding en werkervaring krijg je de kans je verder te ontwikkelen en ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in overeenstemming met de functie.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kan je telefonisch contact opnemen met de heer Stefan van der Linden (hoofd personeel en organisatie), telefoon 06-30174718.

Emailadres informatie/solliciteren

P&O@czav.nl

Datum reageren:

30 maart 2018

CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A.) in Wemeldinge is dé agrarische coöperatie in Zuidwest-Nederland waarbij ruim 3000 actieve agrarische ondernemers in de akkerbouw, bloembollenteelt, veehouderij en fruitteelt zijn aangesloten. Vanaf onze start in 1929 hebben wij een grote betrokkenheid bij onze leden/klanten en staat het belang van het leveren van een meerwaarde voor het bedrijfsrendement van de leden/klanten voorop. Om dit bereiken werken we binnen de organisatie nauw samen om de positie van CZAV sterk te houden en naar de toekomst te verstevigen. Door de platte organisatie werken we met korte communicatielijnen en kunnen hierdoor snel inspelen op vragen vanuit en ontwikkelingen in de praktijk.

Bij CZAV werken 145 enthousiaste en deskundige medewerkers die samen “het gezicht” van CZAV vormen. Dit doen zij in een open en vriendelijke werksfeer en een zeer dynamische werkomgeving. De werkzaamheden ontwikkelen zich met de seizoenen mee. Door de relatie met het groeiseizoen moeten we op verwachte en onverwachte momenten tot extra actie overgaan.

De geconsolideerde omzet in het boekjaar 2017 bedroeg ruim 387 miljoen euro. In totaal werken er 600 mensen bij CZAV en de geconsolideerde deelnemingen.

Onze kernwaarden zijn: klantgerichtheid, kostprijs en kennis.

Een belangrijk samenwerkingsverband is CropSolutions. Hierin werkt CZAV samen met AgruniekRijnvallei Plantaardig (Waardenburg), CAV Agrotheek (Slootdorp), CLTV Zundert, De Samenwerking (Haastrecht), Vitelia Agrocultuur (Lottum), Agrea (Panningen), Heyboer (Biddinghuizen) en Agriant (Emmen). Doelstelling is om de kennis en inkoopkracht te bundelen in de plantaardige sector waardoor een optimale teelt op het boerenbedrijf kan plaatsvinden en de best mogelijke producten en diensten geleverd kunnen worden in de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Vacature Marketing en Communicatie medewerker

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
x