Over CZAV

De coöperatie & sectoren

CZAV streeft ernaar dé agrarische aan- en verkooporganisatie van Zuid-Nederland te zijn met een grote betrokkenheid bij haar leden. CZAV beschouwt het als één van haar belangrijkste taken haar leden in staat te stellen hun ambities waar te maken door meerwaarde te leveren voor hun bedrijfsrendement.

Ambities waarmaken door

  • de best mogelijke producten en diensten te leveren met de meest optimale kwaliteit/prijsverhouding
  • continuïteit te leveren in producten en diensten
  • nauw betrokken te zijn bij haar leden en hun bedrijven
  • optimaal rendement na te streven voor haar leden
  • deel te nemen in bedrijven die ten dienste staan aan CZAV
  • financieel gezond te zijn

Ons aanbod

Voor de vele telers in Zuid-Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren wij een breed assortiment producten en bieden wij professioneel advies op maat via onze deskundige binnen- en buitendienst. Ook verzorgen wij diverse vormen van contractteelt waarmee de klant een aanzienlijk financieel voordeel kan behalen. Daarnaast bieden wij (biologische) telers de mogelijkheid om hun oogstproducten terug te leveren aan ons.

Wil je niets missen van CZAV?

Schrijf je in voor onze nieuwsberichten en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen de akkerbouw, veeteelt, fruitteelt, bollenteelt en vollegrondsgroenteteelt. In de gratis nieuwsbrief vind je ook al het nieuws over de coöperatie en je bent als eerste op de hoogte. Zo kun je nooit meer iets missen! 

Dit en meer nieuws ontvangen? Abonneer je dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief