Bezorging

Een bestelling gedaan? Wij leveren deze snel en betrouwbaar bij je op het bedrijf met onze bezorgservice. Zo kun jij je blijven concentreren op je werk op het land.
De CZAV bezorgservice geldt voor het hele werkgebied (Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland) ten zuiden van de A15 en ten westen van de A27. Daarbij wordt de volgende standaard bezorgservice aangehouden:

In de winterperiode geldt: 

  • besteld voor 09:00 uur = dezelfde dag in huis

Vanaf maart tot medio november voor zaaigranen, zaaizaden, gewasbeschermingsmiddelen, zakgoed kunstmest en veevoeders en andere stukgoederen:

  • besteld voor 10:00 uur = dezelfde dag voor 18:00 uur in huis
  • besteld voor 17:00 uur = de volgende dag voor 13:00 uur in huis

In de periode maart tot juni voor de hoofdsoorten kunstmest in big bags (KAS(-S), NP26-14 en Kalizout 60%:

  • besteld voor 15:30 uur = de volgende dag voor 13:00 uur in huis
  • besteld voor 10:00 uur = dezelfde dag voor 18:00 uur in huis

Andere kunstmestsoorten worden binnen 3 tot 5 dagen geleverd.

Het logistieke proces van CZAV

In deze video volgen we het logistieke proces bij CZAV: van bestelling tot deurmat. Distributiecentrum Dinteloord speelt een belangrijke rol in het logistieke proces. Een bestelling gedaan? CZAV levert deze snel en betrouwbaar bij je op het bedrijf met onze bezorgservice. Onze planners, magazijn- en distributiemedewerkers zorgen er iedere dag voor dat de verwerking van bestelling tot uitlevering soepel verloopt.

CZAV-app

Plaats een bestelling op een moment dat het jou uitkomt met de CZAV-app. Je kunt nu zelf makkelijk een afleveradres selecteren en retouren via de app opgeven. De toenemende groep app-gebruikers is heel tevreden over het gebruik van deze mogelijkheid en de uitlevering van de bestelde goederen. 

Nog niet bekend met onze app? Download deze in de Apple App Store / Google Play Store of vraag desgewenst jouw adviseur om je wegwijs te maken. 

Klantgericht

Een bestelling klaarzetten, daar komt veel bij kijken: van order-entry, extra controle en voorraadbeheer tot onderhoud en beschikbaarheid van het wagenpark. Steeds meer bestellingen komen binnen via de CZAV-app, wat maakt dat de hele logistieke afdeling nog efficiënter kan werken.

Onmisbaar in het logistieke proces zijn ook de professionele magazijnmedewerkers die in de veelheid aan producten en artikelen moeiteloos hun weg vinden en de ervaren chauffeurs die jouw bestelling steeds op tijd bij je afleveren.