Lidmaatschap

Van en voor boeren. Dat is ons credo. Als coöperatie zetten wij ons elke dag in voor onze leden. Dat doen we op allerlei verschillende manieren, zodat we samen onze doelen kunnen behalen. Het inkopen van bedrijfsbenodigdheden en het gezamenlijk verkopen van geteelde producten was en is nog altijd de basis. Maar het gaat verder dan dat. We hebben ook de kennis in huis om jou tot een goede renderende teelt te brengen.

Wat betekent lidmaatschap voor jou?

Door lid te worden van CZAV sluit je je aan bij een sterk collectief en dit helpt je nog verder te versterken. Als lid profiteer je direct mee van diverse ledenvoordelen, zoals de ledenkorting. Daarnaast verwelkomen wij je graag op onze jaarlijkse ledenvergadering om actief betrokken te zijn bij de coöperatie.
Wil je nog actiever betrokken raken? Via onze ledenraad heb jij direct invloed op de richting van CZAV. 

Meer weten?

Wat verwachten wij van onze leden?

Onze leden zijn onze basis. Om een gezonde relatie te houden met onze leden, verwachten wij van jou ook een bijdrage. Niet in de vorm van contributie, maar een actieve zakelijke betrokkenheid. Ook jouw mening en gedachten zijn altijd welkom. We doen het immers ook voor jou! Omdat iedere agrarische ondernemer anders is, vragen wij ook jouw begrip, als we keuzes maken in het belang van het collectief. 

Word jij ook lid van CZAV?

Lid worden van CZAV is heel eenvoudig. Dien via het CZAV klantenportaal je aanvraag in. Vervolgens zal jouw aanvraag worden behandeld in de eerstvolgende bestuursvergadering. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, zul je binnen één kalendermaand kunnen genieten van alle voordelen die horen bij het lidmaatschap.

Ga naar het klantenportaal

Bestellen?

CZAV Klantenportaal

Via het CZAV Klantenportaal heb je toegang tot de webdiensten van CZAV: Mijn oogst, Mijn mineralen en (andere) ledendiensten. Bovendien kan je direct online bestellen. Ben je al klant maar nog geen account voor het CZAV Klantenportaal? Vraag deze dan online aan.

Via de app

Heb je een account bij het CZAV Klantenportaal dan is het plaatsen van een bestelling extra makkelijk! De app is beschikbaar via: App Store (iOS) en Play Store (Android).

Telefonisch

Je kunt ook direct contact opnemen met een van onze collega's. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 0113 62 90 01