Actueel

Mijn Kniptormonitoring levert u bonuspunten op!

/ Categorieen: Nieuws, Memo's

Wist u al dat ‘Mijn Kniptormonitor’ u bonuspunten op kan leveren? Het zit zo: telers die deelnemen aan On the way to Planet Proof, werken volgens een bonus-malussysteem. Jaarlijks moeten zij 10 punten behalen om hun certificering te waarborgen. Dit kan door maatregelen te treffen in hun bedrijfsvoering en bouwplan die in het certificatieschema zijn opgenomen. Geleide bestrijding van ritnaalden is een van de keuze maatregelen van het ‘Planet Proof’ certificatieschema, zoals u in het onderstaande overzicht uit het certificatieschema kunt zien. Dit betekent dat u met ‘Mijn Kniptormonitoring’, de digitale dienst van CZAV voor ritnaalden beheersing, 3 bonuspunten kunt behalen! Ook als u geen deelnemer bent aan Planet Proof kunt u van de voordelen van Mijn Kniptormonitoring profiteren.

‘Mijn Kniptormonitoring’ adviseert u over het optimale tijdstip voor een bespuiting tegen ritnaalden, de larve van de kniptor. Zo wordt ei-afzetting voorkomen en uiteindelijke aantasting geminimaliseerd. Het advies wordt gebaseerd op tellingen van het aantal mannelijke kniptorren die, doormiddel van vrouwelijk feromonen, in vallen worden gevangen in het veld. Aan de hand van de verzamelde data wordt uitgerekend wanneer u het beste in actie kunt komen.

Wilt u ook gebruik maken van ‘Mijn Kniptormonitoring’ en tegelijk bonuspunten verdienen? Meld u dan aan via het formulier Kniptormonitoring (https://www.czav.nl/formulieren/kniptormonitoring) op onze site. U kunt er ook gelijk aangeven welk pakket vallen en feromonen u wilt bestellen. Zo kunt u snel aan de slag!

 

Mijn Kniptormonitoring levert u bonuspunten op!

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
x