CZAV maakt video’s voor telers

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het veld, in de boomgaard of in de stal? CZAV gaat de komende periode video's maken, zodat jij ook buiten jouw bedrijf of regio kan zien en horen wat er speelt. 

Komt de teelt van bruine bonen terug op gang?

Streef je ook naar een duurzamer bouwplan en wil je graag bruine bonen telen of teel je al bruine bonen? Bekijk dan hier de vernieuwde bruine bonen flyer.

Evenementen ten tijde van corona

Meer informatie over de aankomende evenementen van CZAV vind je in dit artikel.

Hoe kunnen we de kniptor aanpakken?

In het kader van geïntegreerde teelt kun je ritnaalden beheersen door te voorkomen dat de kniptor zijn eitjes afzet met Kniptormonitoring.

Nieuwe maatregelen tegen corona

In verband met de verspreiding van het coronavirus heeft CZAV nieuwe maatregelen getroffen.

ICM met bankerfields

Wil je meer natuurlijke vijanden aantrekken en wil je aan de slag met bankerfields? CZAV geeft tips en advies voor de juiste aanpak.

Positieve effecten van Quickstart in cichorei

Uit proefresultaten blijkt dat met een toevoeging van Quickstart startmeststoffen een meeropbrengst wordt gehaald in cichorei.

HAK komt PlanetProof-telers tegemoet

Afnemer HAK heeft aangekondigd vanaf 2021 alle peulvruchten die in Nederland geteeld worden onder PlanetProof-certificaat in te kopen.

Doe mee met het CZAV-weernetwerk van Sencrop

Je hebt nog 1 week om gebruik te maken van de aantrekkelijke aanbieding voor een Sencrop weerstation met CropVision advies.

Maakt sorghum intrede in Zeeuws-Vlaanderen?

Voor het project New Babylon is CZAV op zoek naar vijf Zeeuws-Vlaamse telers en vijf Vlaamse telers die overwegen sorghum op te nemen in het bouwplan

2Last

Theme picker