Nieuws

Het belang van mest kwaliteit

Er is een hoop te doen rondom mest. Het woord crisis wordt vandaag de dag te pas en te onpas gebruikt, maar dat er een hoop te doen is rondom mest is wel zeker.

Update rondom de levering van winter zaaigranen

Als gevolg van het onvoorspelbare weer en het onverwacht hoge aantal bestellingen kampt CZAV op dit moment met vertragingen bij de leveringen van de winter zaaigranen. Onze medewerkers spannen zich deze weken extra in om zoveel als mogelijk gereed te maken en uit te leveren.

Werktuigvereniging CVEL gaat aan de slag met de EcoRobotix ARA sportsprayer in grasland

Ook bij leden van werktuigvereniging CVEL wordt gewerkt met de EcoRobotix ARA spotsprayer om de gras-klaver weide onkruid vrij te maken.

Ruwvoerbijeenkomsten CZAV groot succes!

Afgelopen17 en 18 september zijn er weer ruwvoerbijeenkomsten geweest in Fijnaart en Colijnsplaat.

Terugblik CropSolutions innovatie dag 17/9

Op 17 september 2024 heeft de innovatiedag van CropSolutions weer plaatsgevonden.

CZAV a.s. vrijdag vanaf 12 uur gesloten

Aanstaande vrijdag zullen vanwege een bedrijfsevent al onze vestigingen gesloten zijn vanaf 12 uur.

STORL lanceert pilot voor duurzame inzameling en recycling van driptape

STORL start een pilot voor de duurzame inzameling en recycling van driptape, ondersteund door vijf grote leveranciers. STORL fungeert als centraal aanmeldloket en Renewit Group verzorgt de verwerking. Dit biedt telers een kostenefficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Telers kunnen zich aanmelden via de website van STORL.

Kom langs bij onze ruwvoerbijeenkomst!

Vandaag staan we in Fijnaart en morgen kan je onze stand bezoeken op de Rusthoeve op Colijnsplaat

De bonenoogst is van start!

De afgelopen week is een voorzichtige start gemaakt met het oogst van de eerste bruine en rode bonen. De komende weken zullen de bruine, rode, witte en zwarte bonen geoogst worden. Door het late voorjaar waren de meeste percelen afgelopen week nog niet rijp om te oogsten.

Inzameling lege STORL zakken

 Ook dit najaar start STORL weer met de inzameling van lege, gespoelde plastic cans in STORL-zakken. U kunt het aantal zakken eenvoudig aanmelden via uw STORL-account.

13Last

Content