Nieuws

Eiwitproductie op het eigen bedrijf, maar hoe?

Het aantal veehouders dat een gras-klavermengsel zaait in plaats van alleen gras is de laatste jaren sterk toegenomen.

Winter Voorkoop Meststoffen van start

Door tijdig te bestellen profiteert u van € 5,00 p/ton extra vroegleverkorting op minerale meststoffen.

ICM maakt onkruidbeheersing in sorghum mogelijk

CZAV heeft demo’s en proeven aangelegd met mechanische onkruidbeheersing, waar hoopvolle resultaten uitkwamen. 

Vacature: Portfolio Manager

Heb jij je bewezen in de (inter)nationale handel, in het aansturen van een commerciële afdeling, het gezamenlijk werken vanuit meerdere disciplines aan het bedrijfsdoel, innovatie, lanceren van nieuwe producten in nieuwe markten en ben je gewend om deals binnen te halen? Soliciteer dan voor de functie: Portfolio Manager granen/(zaai)zaden (lid MT)

Actie Afdekmaterialen

Vorig jaar was een seizoen waarbij bieten en cichorei lang bewaard moesten worden. Het is al snel rendabel om bieten of cichorei af te dekken ter bescherming van koud en vochtig weer. In ons assortiment hebben we verschillende materialen waarmee u meer rendement uit uw teelt haalt door het verminderen van suiker & inuline verlies en het beperken van tarra.

Regenwormen als indicator voor bodemvruchtbaarheid?

Is de wormentoestand van uw percelen niet optimaal? Dan kunt u het bodemleven voeden met de toepassing van bijvoorbeeld Vivisol Agri of NeOsol. NeOsol is een hoogwaardige bodemverbeteraar met uitstekende strooieigenschappen. Dankzij de spoorelementen (o.a. Fe, Mn, Cu en B), polysacchariden uit algen en plantaardige biopolymeren stimuleert NeOsol het bodemleven en verbetert hiermee de bodemvruchtbaarheid.

OCI Exacote, maximaal rendement

Door de minimale uitspoeling is Exacote een betrouwbare en duurzame oplossing voor de huidige landbouw. Daarin staat aandacht voor de omgeving en het klimaat steeds centraler.

Vernieuwd Rassenadvies Wintertarwe

CZAV heeft dit jaar weer het Rassenadvies Wintertarwe vernieuwd.

Terugblik op ABEMEC Velddag

Maandag 27 augustus vond de ABEMEC Velddag plaats. CZAV adviseurs waren aanwezig om een landbouwkundige toelichting te geven.

Groenbemesteradvies dat past in uw situatie

Kom naar de Groenbemesterdag in Vredepeel op 29 augustus voor een groenbemesteradvies dat past in uw situatie.

First234Last