Open Dag CZAV/Rusthoeve op 21 juni

De Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve vindt jaarlijks op de derde woensdag van juni plaats. Ook dit keer verwelkomen we je graag op onze Open Dag CZAV/Rusthoeve 2023 met als thema ‘Teelt in transitie’. Je bent van harte welkom op 21 juni tussen 9.00 en 19.00 uur in Colijnsplaat. Zet deze datum alvast in jouw agenda!

Teelt in transitie

Deze editie staat in het teken van ‘Teelt in transitie’. Tijdens de Open Dag laten we de nieuwste ontwikkelingen zien van gewassen in transitie. Denk daarbij aan teelten die in het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) passen als stikstofbindende en eiwitrijke gewassen. Maar ook de transitie en innovaties binnen de bestaande gewassen in het bouwplan. Op een efficiënte manier omgaan met bodem, plant, vee en het bedrijf zijn onderdeel van het Actieprogramma. Er zijn allerlei technieken en producten die bijdragen aan een betere water- en bodemkwaliteit. Dat is allemaal terug te zien tijdens Open Dag.

Resultaten tonen

Net als voorgaande jaren zijn de voorbereidingen voor de gezamenlijke Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve al in volle gang. De organisatie is achter de schermen begonnen met de planning en het bepalen van de proefveldthema’s. De proefvelden leveren belangrijke gegevens en resultaten op, die we graag delen met de bezoekers.

Waar?    Proefboerderij Rusthoeve, Colijnsplaat
Wanneer? 21 juni 2023
Hoe laat? 09.00 - 19.00 uur