Het stageverhaal van Joël

Naam: Joël Geelhoed
Woonplaats: Kamperland
Opleiding: Tuinbouw en akkerbouw
Studiejaar: 4e jaar

Hoe kijk je terug op je stageperiode?
“Ik kijk terug op een leuke en leerzame stage. Het meelopen met de teeltadviseurs was erg leerzaam. De adviseurs stonden open voor vragen en waren ook erg geïnteresseerd in de uitkomst van de opdracht. De opdrachtbegeleiding was goed en ik kreeg goede feedback op mijn opdracht.”

Wat is je het meest bijgebleven van je stage?
“Tijdens het meelopen en de gespreken met adviseurs heb ik veel geleerd over advies geven en wat het betekent. De sfeer bij CZAV is erg goed en dat merkte ik bij iedereen.”

Tot welke bevindingen ben je gekomen?
“Uit het onderzoek naar alternatieven van chemische onkruidbeheersing en loofdoding in aardappelen, zijn een aantal dingen gekomen. Er zijn voor beide onderwerpen genoeg alternatieven; denk bij onkruidbeheersing aan wiedeggen en ecoridgen en bij loofdoding aan looftrekken, loofbranden en elektrocuteren. De werking van de alternatieven zijn goed, maar zijn afhankelijk van het weer en vragen meer arbeid.”

Hoe zou je CZAV omschrijven?
“CZAV zou ik omschrijven als een bedrijf met veel kennis en kunde. De mensen van CZAV staan altijd voor hun klanten klaar en geven het beste advies. Dit doen én kunnen zij door continu bezig te zijn met de toekomst. Dit maakt CZAV een leuke plek om stage te lopen.”

Ook stage lopen bij CZAV? Stuur nu je stageverzoek in of vraag naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil stage lopen!

Het stageverhaal van Joël