CropSolutions lanceert nieuwe site.

Een paar maanden geleden bestond CropSolutions 12,5 jaar en werd het tijd om wat zaken kritisch tegen het licht te houden, waaronder onze site. We zijn hier druk mee aan de slag gegaan zodat onlangs de nieuwe website van CropSolutions kon worden gelanceerd. Je kunt hem bekijken door op de volgende link te klikken: www.cropsolutions.eu

Alle ontwikkelingen op één site

Op de website van CropSolutions -onze samenwerking met 8 andere agrarische toeleveranciers in Nederland-, is veel informatie te vinden over diverse producten en teelten. Deze worden bijgehouden door ons kennisteam, wat druk aan de slag is met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Zo weet jij als eerste als er nieuwe zaken zijn, waar je bij de teelt rekening mee kunt houden, alles om jouw als teler zo goed mogelijk op de hoogte houden. 

Whitepapers en QR-codes 

Naast een fris nieuw uiterlijk, is de website geschikt gemaakt voor digitale diensten. Zo zijn folders eenvoudig te downloaden en worden de QR codes op de verpakkingen direct doorgestuurd naar de betreffende pagina op de website. Hiermee is deze website een interessante aanvulling voor telers met betrekking tot informatie rondom product- en teeltkennis.