Aangepaste openingstijden en bezorgservice

De feestdagen komen er weer aan. De DC’s Wemeldinge en Dinteloord zijn de winterperiode zoals gebruikelijk geopend. Op maandag 2 januari 2023 zullen alle locaties vanaf 15:00 uur gesloten zijn vanwege een personeelsbijeenkomst. Voor Axel geldt een sluiting van dinsdag 27 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023 en op vrijdag 20 januari 2023.

Het uitleveren van bestellingen vindt in de aankomende wintermaanden dagelijks plaats volgens onze standaard bezorgservice: vóór 09:00 uur besteld = dezelfde dag in huis. Bestellingen worden heel makkelijk geplaatst via de bestelmodule op Mijn CZAV en in de CZAV-app. De toenemende groep app-gebruikers is heel tevreden over het gebruik van deze mogelijkheid en de uitlevering van de bestelde goederen. Neem bij vragen contact op met jouw adviseur.

Bestellen kan eenvoudig op verschillende manieren:

  •  Via de CZAV-app
  •  Bestelmodule in Mijn CZAV
  •  Stuur een e-mail naar bestellen@czav.nl
  •  Geef de bestelling telefonisch door: 0113 - 62 90 01 (tussen 08.00-17.00 uur)

Vanaf maart 2023 wordt onze bezorgservice voor zaaigranen, gewasbeschermingsmiddelen, (kunst)meststoffen en andere stukgoederen weer geïntensiveerd in jouw regio naar tweemaal per dag. Zo kun jij je concentreren op werkzaamheden op het eigen bedrijf, terwijl wij zorgen voor een betrouwbare en snelle levering op het erf.

Meer weten over de bezorgservice? Klik hier.