Nieuws

Vacature Manager Fuel & Charge

Wij zoeken een ervaren commercieel manager met leidinggevende capaciteiten, die als ‘meewerkend voorman’ ook zelf de business ontwikkelt en de deals doet, voor de vacature van Manager Fuel & Charge.

Vacature Teamcoördinator Communicatie

Voor de afdeling Communicatie op ons kantoor in Wemeldinge zijn wij op zoek naar een gedreven Teamcoördinator Communicatie ter versterking van ons huidige team. 

Wat doe jij al om erfemissie te voorkomen?

Uit onderzoekt blijkt dat er toch nog (on)gemerkt afspoeling van gewasbeschermingsmiddelen naar het oppervlaktewater plaatsvindt, maar welke maatregelen neem jij om erfemissie te beperken?

CZAV keert 1,5 miljoen uit aan telers

Het behaalde resultaat op de agrarische kernactiviteiten van CZAV wordt in de vorm van een nakorting teruggelegd aan de telers.

Studenten op excursie: van bodem naar toepassing

Hoe staat bodem en bemesting in relatie tot precisielandbouw? Tweedejaars studenten van het Prinsentuin College uit Breda gingen op excursie en kregen het antwoord.

Wintersluiting 2019 – 2020

De (regionale) vestigingen zijn daarom vanaf 2 december gesloten en openen weer zodra de voorjaarswerkzaamheden aanvangen.

Boerzaam bemesten, maar hoe?

Wat betekent boerzaam bemesten eigenlijk? En hoe doen we dat? Deze vragen zijn de rode draad doorheen de bodem- en bemestingbijeenkomsten van CZAV.

Rassenadvies Uienzaad 2020 beschikbaar

Wat zal het komende uienteeltseizoen brengen? Het is belangrijk om alle kwaliteitseigenschappen op een rij te hebben en daarop de keuze te baseren.

De toekomst van rodenticiden

Vanaf 2023 is het voor particulieren verboden om rodenticiden te gebruiken voor knaagdierbeheersing, daardoor hebben telers nog twee opties.

Cichoreiareaal nog niet volledig gevuld

Tot op heden is het areaal nog niet volledig gevuld, dus akkerbouwers kunnen zich nog steeds melden bij interesse.

2Last

Theme picker