Wintersluiting 2019 – 2020

In verband met afnemende activiteiten in de wintermaanden zullen (regionale) vestigingen gesloten zijn voor afgifte van goederen vanaf 2 december 2019. Als gebruikelijk zullen de vestigingen weer open zijn vanaf 3 februari 2020. Ook voor de vestigingen Axel, Waterlandkerkje en Wemeldinge geldt deze sluiting.

Het uitleveren van bestellingen vindt dagelijks plaats volgens onze standaardbezorgservice: vóór 09:00 uur besteld = dezelfde dag in huis. Bestellingen worden heel gemakkelijk geplaatst via de bestelmodule op Mijn CZAV en in de CZAV-app op een smartphone of tablet. De toenemende groep app-gebruikers is heel tevreden over het gebruik van deze mogelijkheid en de uitlevering van de bestelde goederen. Neem bij vragen contact op met jouw adviseur.

Bestellen kan eenvoudig op verschillende manieren:

  •  Via de CZAV-app
  •  Bestelmodule in Mijn CZAV
  •  Stuur een e-mail naar bestellen@czav.nl
  •  Geef de bestelling telefonisch door: 0113 - 62 90 01 (tussen 08.00-17.00 uur)

Het hoofdkantoor in Wemeldinge zal op dinsdag 24 december en 31 december om 15:00 uur gesloten zijn.

Vanaf maart 2020 wordt onze bezorgservice voor zaaigranen, gewasbeschermingsmiddelen, (kunst)meststoffen en andere stukgoederen weer geïntensiveerd in jouw regio, naar tweedaags. Zo kun jij je concentreren op werkzaamheden op het eigen bedrijf, terwijl wij zorgen voor een betrouwbare en snelle levering op het erf.

Meer weten over de bezorgservice? Klik hier.

Theme picker