Virtuele gewastour: wat je niet mag missen

In tegenstelling tot alle andere jaren, vindt de Open Dag CZAV/Rusthoeve voor het eerst digitaal plaats. Maar niet getreurd; we hebben er alles aan gedaan om jullie toch zo veel mogelijk informatie, kennis en innovatie te bieden. Net als op de traditionele dag kun je deelnemen aan rondgangen, standhouders bezoeken, spuitlicentie verlengen en kennissessies bijwonen. Dat komt aardig in de buurt van de Open Dag, nietwaar?

  1. Virtuele gewastour

In onze virtuele gewastour nemen we je mee langs alle proef- en demovelden op Proefboerderij Rusthoeve. Onze adviseurs laten in een korte video zien wat de ontwikkelingen in diverse gewassen zijn. Zo nemen we kijkje in graan, aardappelen, suikerbieten, pootgoed en uien. Maar ook het ruwvoerplein en bodemplein krijgen een plekje op de virtuele kaart. Bovendien laten onze partners zien welke demovelden er zijn aangelegd en wat de resultaten zijn.

  1. Standhoudersmarkt

De bekende standhoudersmarkt heeft een virtueel jasje gekregen, zodat je als online bezoeker nog steeds langs kan gaan bij je favoriete bedrijf. Onze standhouders hebben hun uiterste best gedaan om op deze virtuele markt een toelicht te geven op een interessant stuk, een video of presentatie te presenteren.

  1. Licentieverlenging

De spuitlicentie ‘Teelt’ kan worden verlengd via het online platform in samenwerking met Helix Learning. Hiervoor is een minimale deelname van twee uur vereist en daarnaast vragen we actief mee te doen tijdens de livesessie. We organiseren vier bijeenkomsten op 17 juni en hopen de spuitlicentieverlenging ook op verschillende momenten na de lancering van de gewastour aan te bieden.

  1. Webinars

Op de aftrap van 17 juni organiseren wij diverse webinars. Met onze partners Rabobank, ZLTO en ZAJK laten we een aantal thema’s de revue passeren. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. Om deel te nemen, vragen we vooraf aan te melden.

Zet je alvast schrap voor 17 juni, binnenkort delen wij meer informatie over deze vier aspecten.

Theme picker