Start ombouw Agrimarkt

In juli maakte CZAV bekend een overeenstemming bereikt te hebben met Jumbo Supermarkten BV over de verkoop van alle aandelen van Agrimarkt BV. De uitvoering van de overeenkomst tussen CZAV / Agrimarkt en Jumbo wordt door beide partijen goed nagekomen. Beide partijen bereiden de overdracht van Agrimarkt BV zo goed mogelijk voor.

Op donderdag 31 oktober 2019 sluiten de Agrimarkt supermarkten officieel in hun huidige vorm. Per 1 november 2019 gaat Jumbo vier van de zes aangekochte Agrimarkt supermarkten ombouwen naar de Jumbo formule. De winkel in Goes wordt omgebouwd tot Jumbo Foodmarkt. Medio november heropenen de filialen in Roosendaal, Vlissingen, Middelharnis en Goes onder de Jumbo vlag. De Agrimarkt Terneuzen en Oud-Beijerland gaan verder als Lidl. Jumbo heeft met deze partij overeenstemming bereikt over de overname van het vastgoed en de exploitatie van de winkels. Jumbo heeft het recht om een deel van haar aankoop door te verkopen. CZAV heeft samen met Jumbo toelichting gegeven aan de betreffende medewerkers van Agrimarkt Terneuzen en Oud-Beijerland. Ze gaan over naar de nieuwe eigenaar en behouden hun bestaande arbeidsvoorwaarden. De verdere overdracht naar Lidl is niet aan CZAV.

We zijn content met de plannen van Jumbo voor de andere vier vestigingen en zijn op schema met de overdracht. Jumbo zal de komende tijd verdere details verstrekken over de afbouw en ombouw per winkel. Alle communicatie zal vanaf nu vanuit Jumbo Supermarkten gaan.

Lees het volledige Jumbo persbericht hier.

Theme picker