Spuittechniek CZAV en Delphy

CZAV en Delphy organiseren gezamenlijk interessante bijeenkomsten in het kader van spuittechniek.  Deze bijeenkomsten tellen mee voor uw licentieverlenging; veiligheid en techniek. De bijeenkomsten vinden plaats op 13 februari en 15 februari. Op beide dagen is er zowel ’s ochtends als ’s middags een bijeenkomst gepland. U bent van harte welkom om een van deze bijeenkomsten bij te wonen.

Woensdagmiddag    13 februari 2019       Aanvang: 08:45         of        13:00

Locatie:           Knuit Loonbedrijf V.O.F.       
                        Oudelandseweg 24
                        4451NT, Heinkenszand Zuid-Beveland    
Verlenging:     Veiligheid en Techniek (aanmelden via onderstaand formulier)

Vrijdagmiddag          15 februari 2019       Aanvang: 08:45         of        13:00

Locatie:           L.B. Van Nieuwenhuijzen
                        Armenweg 2
                        3244 LA, Nieuwe-Tonge Goeree-Overflakkee
Verlenging:     Veiligheid en Techniek (aanmelden via onderstaand formulier)

Inschrijven licentieverlenging en inloop met koffie om 08:45 uur en 13:00 uur. Het programma begint om 09:00 uur en 13:15 uur.

CZAV, Delphy en diverse mechanisatiebedrijven uit de regio verzorgen het volgende programma:

  • Delphy geeft uitleg over regelgeving (o.a. drukregistratie) van de verschillende spuittechnieken. Ook de doppenkeuze om aan de verplichte 75% driftreductie te voldoen wordt besproken.
  • CZAV zal een presentatie geven over het nut én de meerwaarde van hulpstoffen.
  • De mechanisatiebedrijven zullen rond hun eigen gevoerde merk en aanwezige landbouwspuit, verder ingaan op de specificaties van de machine. Dit jaar vindt een systeemdemonstratie plaats; de spuit zal voorzien zijn van een techniek genoemd op de drift reducerende techniek/doppen lijst (DRT-lijst).

Tijdens deze dag heeft u de kans om uw spuitlicentie te verlengen voor het onderdeel Veiligheid en Techniek. Er is een maximum aan het aantal opgaven voor de spuitlicentieverlenging, daarom is opgave verplicht. De licentieverlenging verloopt via Delphy en kost €42,50. Vergeet niet uw licentiepas mee te nemen naar de bijeenkomst.