Spetterende editie van de Open Dag CZAV/Rusthoeve

Op 19 juni werd de jaarlijkse Open Dag CZAV/Rusthoeve georganiseerd. De dag begon met onweersbuien en regen, gelukkig klaarde het daarna snel op. Toen kwam de stroom aan bezoekers snel op gang. Dit jaar ontvingen we weer een groot aantal bezoekers en standhouders. Ruim 2.700 telers bezochten de Open Dag om weer nieuwe landbouwkennis op te doen, maar ook om gezellig te netwerken. De bezoekers konden dit jaar 8 verschillende rondgangen volgen over de proefvelden. Hierin kwamen nieuwe rassen, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en plantversterkers en innovatieve teeltmethodes aan bod. Het thema ‘de kringloop van de landbouw’ kwam op verschillende plaatsen uitgebreid terug.

Voor ieder wat wils

In het veld om een rondgang te volgen, meedoen aan een workshop of gewoon een gesprekje aangaan met een standhouder om meer te weten te komen over een bepaald product. Jongeren konden deelnemen aan het jongerenprogramma. Kortom, er was voor ieder wat wils tijdens de Open Dag CZAV/Rusthoeve. Volgens velen is dit de perfecte opzet voor een kennis- en ontmoetingsdag.

Succesvolle editie

We ontvangen veel positieve reacties van bezoekers en standhouders, daarom kunnen we terugkijken op een geslaagde 20e editie. Via deze weg willen we iedereen bedanken. Natuurlijk hopen we jullie volgende jaar weer te zien!

Theme picker