Rassenadvies Mais 2017

CZAV heeft ook voor 2017 weer een aantrekkelijk pakket maisrassen met 7 maisrassen voor u samengesteld. In onze nieuwe folder Rassenadvies Mais 2017 vindt u een beschrijving van de rassen evenals de resultaten van recente rassenproeven. Met behulp van deze folder én het advies van onze teeltspecialisten kunt u een keuze maken. Uiteraard kunnen onze teeltadvies u ook bij het plannen en berekenen van bemesting en gewasbescherming vakkundig assisteren.

Naast de in de folder aanbevolen rassen, leveren wij ook twee voordelige maïsrasmengsels van Syngenta waarmee al enkele jaren goede praktijkervaring is opgedaan. In tegenstelling tot andere aangeboden maismengsels is hier de samenstelling wel van bekend:

Maximais vroeg         : 40 % Talisman, 40 % Amboss, 20 % Madras    
Maximais middenvroeg     : 20 % Madras, 40 % Fanatic 40 % Kardona

Wel moet worden opgemerkt dat de mogelijke voordelen van het mengen van maisrassen uit wetenschappelijk onderzoek niet worden bewezen.

Vroegbestelactie Pioneer
Hiernaast willen wij ook nog attenderen op de lopende vroegbestelactie van Pioneer .Tot 1 maart loopt er nog een aanbod een zeer aantrekkelijke Mesurolkorting op verschillende rassen naast de gebruikelijke vroegboekkorting. Het betreft hier onder andere het bekende ras PR39F58 alsmede P8057 , P9027 en P8134 waar we zeer tevreden gebruikers van kennen.

Maak sowieso gebruik van onze vroegbestelkorting tot 1 maart om tijdig het ras van uw keuze te reserveren.
Bekijk hier de nieuwe folder en neem voor meer informatie contact op met uw teeltadviseur.