Evenementen ten tijde van corona

Inmiddels zijn er weken verstreken na de eerste uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in China. Ook in Nederland lopen de besmettingen op. CZAV volgt de adviezen van het RIVM op en dat wil zeggen we dat (voorlopig) interne en externe bijeenkomsten of evenementen niet laten doorgaan.

We kijken naar de mogelijkheden om bijeenkomsten eventueel later of in een andere vorm te kunnen aanbieden. Individuele kennisoverdracht vindt plaats op individuele basis door onze buitendienst, wel op afspraak. Voor nu wachten we af wat de ontwikkeling vanuit de overheid en het RIVM zijn. We hopen dat er na 6 april meer duidelijkheid ontstaat over de situatie.

In de CZAV Actueel van maart hebben we de Klantendag Dinteloord aangekondigd voor zaterdag 6 juni 2020. Maar gezien de omstandigheden hebben we besloten dit evenementen niet door te laten gaan. Het coronavirus heeft een dusdanig effect op de voorbereidingen dat het niet lukt op tijd dit programma rond te krijgen.

De Open Dag CZAV/Rusthoeve willen vooralsnog laten doorgaan totdat de overheid andere maatregelen oplegt. We organiseren dit evenement al meer dan 20 jaar en daardoor is een meerjarig draaiboek ontstaan wat helpt bij de voorbereidingen.

We hopen dat we op de Open Dag weer kunnen samenkomen in goede gezondheid!

Theme picker