Deel 1 van de video symposium Zeeland Bonenland staat online

Op 8 juni j.l. vond in het kader van Zeeland Bonenland een symposium plaats bij CZAV in Wemeldinge. Aanwezigen uit de gehele keten (provincie, bedrijfsleven, boeren, financiële instellingen, overheid, onderwijs) gingen aan de hand van 4 relevante stellingen en onder begeleiding van Hans Steenbergen met elkaar de discussie aan over o.a. de ontwikkeling van de eiwittransitie, duurzaam boeren, financiering van de landbouw, etc. Zaken die op dit moment in het maatschappelijke debat spelen en ook op macroniveau de nodige aandacht vraagt.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door de Europeesche Unie en de Provincie Zeeland. Wij danken ook onze partners ME-AT, ZLTO en Herba Ingrediënts voor de fijne samenwerking en de aanwezigen voor hun participatie.

Klik op onderstaande link voor deel 1 van het symposium. In het eerste deel wordt het kader bepaald waarin de discussie plaats gaat vinden en stellen de partners uit het project zich voor. Daarnaast gaat de discussie los over de eerste stelling. Veel kijk plezier!

https://youtu.be/w1X4yVic2RY