CZAV genomineerd voor HAS Awards

Jaarlijks worden tijdens het HAS Year Event de HAS Awards uitgereikt. Dit als blijk van waardering voor de waardevolle samenwerking die HAS Hogeschool heeft met zowel commerciële als non-profit instellingen. Docenten en studenten hebben dit jaar hun nominaties aangedragen en daaruit is een shortlist ontstaan.

Duurzame samenwerking Grootbedrijf

Inmiddels is bekend dat CZAV genomineerd is voor de HAS Awards in de categorie ‘Duurzame Samenwerking Grootbedrijf’. Eind 2017 gingen CZAV en de HAS Hogeschool een samenwerkingsovereenkomst aan, waarbij gedurende vijf jaar met verschillende onderzoeksvormen gezocht wordt naar oplossingen. Een uniek concept waarbij studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen, waarbij de aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk staat voorop.

Kijkje in de keuken

Al een aantal jaar ontvangen we verschillende studenten vanuit de HAS die een stageopdracht uitvoeren binnen CZAV. Vooral op bodemproblematiek blijft een belangrijk ontwerp, waarvan studenten diverse invalshoeken onderzoeken. Binnen CZAV krijgen de studenten een stagebegeleider aangewezen, die ondersteunend is bij het uitvoeren van de opdracht. Daarnaast kunnen de studenten alvast proeven hoe het bedrijfsleven in elkaar zit. Zo gaan ze ook een aantal dagen op pad met een CZAV-adviseur om ook de praktijk beter te leren kennen. Deze samenwerking wordt nu bekroond met een nominatie!

Breng je stem uit!

Tijdens het HAS Year Event op 20 juni 2019 worden de HAS Awards uitgereikt. Het bedrijf met de meeste stemmen in de categorie wint. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriet. Je kunt vanaf 1 juni stemmen. Natuurlijk rekenen we ook op jouw stem!

Stem hier!