CZAV bedankt haar medewerkers

Afgelopen weekend ontvingen alle medewerkers van CZAV een mooi bosje bloemen. Hiermee bedankt CZAV haar medewerkers voor hun inzet tijdens deze bijzondere tijden.

Het werk op de boerderij gaat gewoon door en dat betekent dat ook CZAV blijft ondersteunen in het produceren van voldoende en gezond voedsel. De voedselketen wordt aangemerkt als vitale sector, daarom blijven wij onze boeren voorzien van producten en diensten, in gepaste vorm.

Goede moed

“Van een grote wereld zijn we plotseling in een kleine wereld terechtgekomen door het coronavirus. Dat vraagt veel van onze collega’s, daarom moeten we elkaar als team blijven ondersteunen om in goede gezondheid te blijven. Als directie en managementteam van CZAV willen we op die manier onze medewerkers een hart onder de riem steken”, zegt Antoon van Vugt.

Daarnaast is het ook een mooi gebaar naar de sierteelt. Deze sector bevindt zich door de coronacrisis in zware tijden. Dagelijks wordt een groot deel van de bloemen vernietigd, omdat ze onverkocht blijven. Nu hebben de bloemen een betere bestemming gekregen.