Bedankt voor de 8,1 en alle waardering!

Enige tijd geleden hebben we onder onze telers een enquête gehouden, om te kijken of onze werkzaamheden nog beter kon aansluiten bij de wensen van onze boeren en om te zien waar we onze ondersteuning en service nog meer konden verbeteren. Daarnaast vroegen we onze boeren om ons als CZAV te beoordelen. Daar kwam een mooie 8,1 uit. De adviseurs kregen zelfs een 8,3. Wij zijn erg blij met deze waardering en willen jullie dan ook van harte bedanken voor deze mooie cijfers.

 

Wie is de CZAV boer?

Het is altijd belangrijk om te weten hoe je doelgroep in elkaar zit. Waar haalt men zijn informatie vandaan, waarmee kunnen wij hen ondersteunen en via welke media, wat is hun hobby en waar ligt de interesse van de boeren. Wanneer je dit duidelijk hebt, dan kan je met alle uitingen, media en evenementen perfect aansluiten op hun belevingswereld. Het spiegelen zorgt ervoor dat de lijntjes kort blijven en dat de boer zich blijft herkennen in de coöperatie die men zelf ondersteunt.

 

Waar scoren we goed?

Een graadmeter om te zien in hoeverre je aansluit bij de boer wordt duidelijk wanneer je ook nog eens een beoordeling vraagt. Zoals gezegd kwamen daar hele mooie resultaten uit. We scoorden met name erg goed op goede begeleiding, goed advies, korte lijnen en snelle levering. In de beoordeling van onze adviseurs waardeerde men het goede advies, deskundigheid, samenwerking en goede bereikbaarheid. Natuurlijk werden er een aantal zaken door boeren genoemd waar we in kunnen verbeteren. Hier gaan we dan ook zeker hard mee aan de slag. Alles voor een tevreden boer.