Aangepaste openingstijden en zaterdagopenstelling

Deze periode komen er weer een aantal feestdagen aan. Houd daarom rekening met aangepaste openingstijden. Tijdens de volgende feestdagen zal CZAV haar vestigingen sluiten en zullen er geen bestellingen uitgeleverd worden:

Maandag 18 april: Tweede Paasdag
Woensdag 27 april: Koningsdag
Donderdag 26 mei: Hemelvaart
Maandag 6 juni: Tweede Pinksterdag

Zaterdagopenstelling

Vanaf zaterdag 2 april is het mogelijk gewasbeschermingsmiddelen af te halen op de vestigingen Axel, Dinteloord en Lewedorp. We zijn in Axel en Dinteloord voor u aanwezig van 8.00 uur tot 11.00 uur in de ochtend. Voor Lewedorp gelden de gebruikelijke openingstijden. Aanmelding vooraf is niet nodig. Deze service zal tot 11 juni van toepassing zijn.

Vanzelfsprekend blijft onze intensieve bezorgservice op werkdagen als gebruikelijk voor u beschikbaar. Mocht u buitenom de gebruikelijke bezorgservice en/of zaterdagopenstelling wensen hebben, neem dan contact op met uw CZAV-adviseur.

Bezorgservice

De CZAV bezorgservice geldt voor het hele werkgebied (Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland) ten zuiden van de A15 en ten westen van de A27. Daarbij wordt de volgende standaard bezorgservice aangehouden:

Vanaf maart tot half november voor zaaigranen, zaaizaden, gewasbeschermingsmiddelen, zakgoed kunstmest en veevoeders en andere stukgoederen:

  • besteld voor 10:00 uur = dezelfde dag voor 18:00 uur in huis
  • besteld voor 17:00 uur = de volgende dag voor 13:00 uur in huis

In de periode maart tot juni voor de hoofdsoorten kunstmest in big bags (KAS(-S), NP26-14 en Kalizout 60%:

  • besteld voor 15:30 uur = de volgende dag voor 13:00 uur in huis
  • besteld voor 10:00 uur = dezelfde dag voor 18:00 uur in huis

Andere kunstmestsoorten worden binnen 3 tot 5 dagen geleverd.