5 tips voor een bezoek aan de Open Dag

Op woensdag 19 juni 2019 vindt de jaarlijkse Open Dag CZAV/Rusthoeve plaats op Colijnsplaat. Wat mag je absoluut niet missen tijdens deze dag?

1) Vergeet je licentiepas niet!

Op de Open Dag CZAV/Rusthoeve heb je de mogelijkheid om je spuitlicentie te verlengen voor ‘Teelt’ en ‘Veiligheid & Techniek’. Mis je nog een bijeenkomst? Volg er dan een op de Open Dag. Zo sla je twee vliegen in een klap, want je kunt ook direct een rondgang volgen en je vragen stellen aan onze adviseurs. Voor de spuitlicentieverlening meld je je bij Helix Learning aan het foodplein. De laatste inschrijfronde is om 16:30 uur.

2) Check het rondgangenschema

De Open Dag is de perfecte kans om kennis op te doen over een bepaald gewas. Volg een rondgang die jij interessant vindt en krijg antwoord op jouw vragen. In totaal zijn er 8 verschillende rondgangen: aardappelen, graan, pootgoed, uien, suikerbieten en uien. Verder ligt er een Cichorei Innovatie Platform, een ruwvoerdemo en een themaplein ‘Bodem’. Welke wil jij zeker niet missen?

3) Meld je aan voor een kennissessie

ZLTO en Rabobank organiseren dit jaar een sessie die in het teken staat van “Kringlooplandbouw, hoe nu?”. Onder andere Martin Scholten, algemeen directeur dierwetenschappen en coördinator kringlooplandbouw binnen de WUR zal antwoord geven op jouw vragen. Meld je hier aan. Ben je geïnteresseerd in nieuwe teelten? Ga dan zeker naar de kennissessie over “Eiwitgewassen en nieuwe teelten: de toekomst van kringlooplandbouw?”.

4) Bepaal wie je wilt spreken

Zo’n 80 standhouders zijn aanwezig om jou te voorzien van informatie. Je vindt ze over het gehele terrein: op de infomarkt en in het veld. Heb jij een brandende vraag? Dan is dit het uitgelezen moment om hem zeker te stellen. Alle belangrijke standhouders zijn van de partij om uitleg te geven. Ook CZAV is aanwezig met een eigen stand op de infomarkt. Heb je vragen? Kom dan gerust langs bij onze stand.

5) Beleef de 20ste editie

Dit jaar is een bijzondere editie van de Open Dag CZAV/Rusthoeve. De Open Dag wordt voor de 20ste keer georganiseerd. En dat betekent natuurlijk dat alle bezoekers een leuke gadget meekrijgen. Maar het is vooral een dag met interessante rondleidingen, gezelligheid en hapjes en drankjes. De Open Dag van CZAV/ Rusthoeve is elk jaar een groot succes. Dat wil je toch niet missen?