Lidmaatschap

Om tot een toekomstbestendig ledenbestand te komen, hebben we ervoor gekozen om een verandering aan te brengen in onze statuten. Sinds kort is het voor samenwerkingsvormen mogelijk om lid te worden van CZAV. Op deze pagina laten we zien wat de wijziging voor de samenwerkingsvorm (vof of maatschap) inhoudt. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u een terugbelverzoek achterlaten.

Wat verandert er voor mij?

In de nieuwe situatie verandert er voor u als eenmanszaak, bv of nv niets. Als u maat of vennoot bent van een samenwerkingsvorm (maatschap of vof), dan wordt het bedrijf als lid ingeschreven en wordt één van de maten of vennoten ‘gevolmachtigde’. De gevolmachtigde heeft het stemrecht namens het bedrijf. De anderen zijn aangeslotenen bij CZAV en hebben dezelfde rechten als leden, behalve het stemrecht en winstrecht.

Een overzicht van de wijzigingen vindt u in de folder.

Bekijk folder

Wat moet ik doen?

Geef uw gegevens door via het formulier op Mijn CZAV of retourneer het controleformulier aan CZAV. Dit geldt voor iedereen.
Bij een samenwerkingsvorm vragen we één van de deelnemers in de samenwerkingsvorm aan te merken als 'gevolmachtigde'. De gevolmachtigde heeft het stemrecht namens de samenwerkingsvorm.
Alle andere deelnemers in de samenwerkingsvorm kunnen 'aangeslotene' worden bij CZAV. Als aangeslotene beschouwen we u als volwaardig lid en benaderen wij u ook op die manier. De enige uitzondering hierop is het winstrecht en het stemrecht wat enkel het (gevolmachtigde) lid toekomt.

Gegevens controleren

Lid worden

Leden van CZAV zijn eigenaar van de organisatie en hebben daarom recht op de grootste voordelen. Rendementsverhoging behalen voor haar leden is het uitgangspunt bij CZAV. Het ledenvoordeel is direct zichtbaar in de vorm van ledenkortingen op gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaigranen, gasolie, veevoeders en droogkosten.

Wil je ook lid worden van CZAV en profiteren van de ledenvoordelen?
Stuur een e-mail naar leden@czav.nl of bel +31 113 62 92 34. Voor het lidmaatschap worden geen aanmeldings- of afmeldingskosten berekend.

Mijn CZAV

Via Mijn CZAV heb je toegang tot de webdiensten van CZAV: Mijn oogst, Mijn mineralen en (andere) ledendiensten. Bovendien kan je direct online bestellen. Ben je al klant maar nog geen account voor Mijn CZAV? Vraag deze dan online aan.

Bestellen

Via de app

Mijn CZAV App

Heb je een account bij Mijn CZAV dan is het plaatsen van een bestelling extra makkelijk! De app is beschikbaar via: Apple (iOS) en PlayStore (Android).

Voordelen

Telefonisch

0113 62 90 01 gewasbescherming, meststoffen, smeermiddelen, zaaigranen en -zaden
0113 62 90 09 dieselolie bestellingen en vragen m.b.t. transportplanning
0113 62 90 05 veevoer bulk bestellingen

Contact