CZAV Open Dag & AIKC Rusthoeve 2019

Het belooft een spectaculaire editie van de Open Dag te worden. Niet alleen bestaat CZAV 90 jaar, de Open Dag zal dit jaar voor de 20e keer worden georganiseerd. Nog een extra reden om deze bijzondere dag niet te missen! Ruim 2.500 bezoekers, workshops, interessante rondleidingen, gezelligheid, hapjes en drankjes. De Open Dag van CZAV en Rusthoeve is elk jaar weer een groot succes.

20e editie Open Dag

Traditiegetrouw zal op de derde woensdag van juni, de Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve plaatsvinden. U bent van harte welkom op 19 juni 2019 tussen 9.00 en 20.00 uur in Colijnsplaat. Zet deze datum alvast in uw agenda en houdt CZAV.nl in de gaten voor verdere details! 

Kringloop van de landbouw

De kringloop van de landbouw is het centrale thema van de CZAV Open Dag 2019, hét netwerkevent voor Zuidwest-Nederland in de landbouw! Niet voor niets, want kringlooplandbouw werd het afgelopen jaar uitvoerig besproken in de media. Hoe gaan telers om met deze 'veranderingen in de landbouw'?
CZAV denkt actief mee op landelijk niveau om de uitwerking zo haalbaar en praktisch mogelijk te maken. Door proeven aan te leggen en alternatieven te bekijken, blijven we meezoeken naar antwoorden. Met de telers delen we onze concrete ervaring en voorzien we in deskundig advies. CZAV en Rusthoeve vullen elkaar daarbij uitstekend aan. We hebben samen een enorme schat aan kennis én een proefboerderij waar we vele mogelijkheden kunnen uitproberen. Op een dag als 19 juni laten we niet alleen de resultaten zien, maar ook onze aanpak voor deze "veranderende landbouw".

Een impressie krijgen wat u kunt verwachten? Bekijk hier de foto's van de Open Dag 2018!  of bekijk hier het filmpje van onze 19e editie op YouTube.

Waar?    AIKC Rusthoeve, Colijnsplaat
Wanneer? 19 juni 2019
Hoe laat? tussen 09.00 - 20.00 uur