Algemene Ledenvergadering 2020

Als lid van de coöperatie bent u van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering in De Zeelandhallen in Goes. De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020. Tijdens deze avond bespreekt de directie van CZAV de jaarcijfers over het boekjaar 2018/2019.

Ernst van den Ende geeft een blik op toekomstige voedselproductie

Ernst van den Ende, was tot voor kort business unit manager bij Wageningen Plant Research. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met toegepast onderzoek, de combinatie tussen wetenschap en praktijk. Intussen is hij algemeen directeur en is hij verantwoordelijk voor de divisie Plant Sciences Group. Hij zal tijdens de algemene ledenvergadering zijn visie geven over voedsel en de wijze waarop de productie ervan op een meer duurzame wijze kan plaatsvinden. Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking van voldoende gezond voedsel voorzien? En kunnen we tegelijkertijd zorgen voor een gezond en leefbaar milieu voor de generaties na ons? Een interessante spreker die u beslist niet mag missen!

Komt u ook?

Uw partner of bedrijfsopvolger zijn ook ook van harte uitgenodigd!

Inloop om 18:00 uur 
Start om 18:30 uur

Bestel uw toegangsticket hieronder

Let op! U krijgt 1 ticket per gezelschap. Laat uw toegangsticket aan de ingang scannen. U kunt het ticket zelf printen of op uw smartphone laten zien. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. 

 

Theme picker