Biologisch

Om de biologische boer te kunnen bedienen heeft CZAV een samenwerking met Nautilus. Deze samenwerking verbetert de inkomenspositie van telers in Zuidwest- en Noord Nederland.

Aanbod

Voor de biologische akkerbouwers in Zuidwest Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren wij een breed assortiment biologische producten en bieden wij professioneel advies op maat via onze deskundige buitendienst en technische berichten. Daarnaast bieden wij akkerbouwers de mogelijkheid om hun biologische oogstproducten weer aan ons terug te leveren tijdens de oogstinname.

Certificering

De biologische teelt staat onder controle van Skal, een onafhankelijke instantie in dienst van de overheid. Skal is onder andere verantwoordelijk voor de inspectie en certificering van de biologische teelt. Wilt u meer weten over Skal, kijk dan eens op skal.nl

Bestellen

Producten bestellen kan snel en makkelijk via de bestelmodule op onze website of telefonisch via onze binnendienst Bestellingen in Wemeldinge.

Tip

Heeft u vragen voor de goederenadministratie of financiële vragen, neem dan contact op met onze binnendienst. Heeft u technische vragen, onze buitendienst beantwoordt ze graag.

Vakinformatie