Voorwaarden bestellen winterzaaitarwe

Voorwaarden en aandachtspunten bij bestellen van winterzaaitarwe 2020-2021:

 • Bestellen via de CZAV-app: kies de gewenste soort en de gewenste leverweek. Om in aanmerking te komen voor de vroegbestel-, en vroegontvangstkorting; bestellen voor 20 september en op eerste mogelijkheid af laten leveren, of in de weeknummer 37, 38 of 39, zodat we onze werkzaamheden kunnen plannen en spreiden.
 • Indien u nog niet gebruikmaakt van de CZAV-app, kunt u bijgaand bestelformulier gebruiken vóór 20 september a.s. per post naar Antwoordnummer 6, 4400 VN, Wemeldinge (postzegel niet nodig) of stuur een e-mail naar bestellen@czav.nl.
 • Vroegbestelkorting vóór 20 september: € 1,00/100kg.
 • ​Extra vroegontvangstkorting: bij levering voor 27 september: €1,00/100 kg. Dit geldt alleen voor de adviesrassen in de CZAV-folder uit eigen vermeerdering met standaardontsmetting en wordt in de factuurprijs verwerkt.
 • ​Verpakking in zak 25 kg of eenmalige big bag à 500 kg (franco thuis). Voor big bags geldt € 1,00 per 100 kg korting, alléén op hoofdrassen. Houd rekening met een levertijd wanneer u na 30 september bestellingen big bags doorgeeft van niet-vermelde rassen op het bestelformulier.
 • Wij bieden u de mogelijkheid om zaaigranen op afroep te plaatsen. Wanneer de beschikbaarheid van een ras terugloopt, wordt uw reservering in overleg in definitief omgezet en geleverd of komt deze te vervallen.
 • Onaangebroken verpakkingen kunt u retourneren aan CZAV. Wel graag zo spoedig mogelijk na zaaien in verband met mogelijke herplaatsing. Ook wanneer er als gevolg van bouwplanwijziging of weersomstandigheden niet gezaaid wordt, vragen wij u dat tijdig aan te geven.
  Retouren standaard ontsmetting vóór 1 december 2020 worden zonder kortingen teruggenomen.
  Retouren met Latitude worden alleen volledig gecrediteerd als deze herplaatst kunnen worden. Is dit niet het geval, dan wordt er tegen tarief van standaard ontsmetting gecrediteerd.
 • Wilt u meer informatie over uw reservering winterzaaigraan? Neem dan contact op met uw CZAV-adviseur of bel onze binnendienst op 0113-629001.
  In verband met voorraadbeheer en logistiek kunnen samengestelde bestellingen in meerdere keren worden uitgeleverd.
 • Ontsmetting met Latitude is mogelijk op de rassen Reform en Talent. Dit is met name interessant wanneer u tarwe na tarwe teelt.
 • Wij bezorgen zeer voordelig bij u thuis. Afhankelijk van de voortgang van het zaaiseizoen bezorgen we tweemaal per dag door uw gebied.