Wat vind jij belangrijk?

Je bent op deze pagina gekomen omdat je een banner zag met de tekst: "Wat vind jij belangrijk?". Deze vraag stellen wij dagelijks op kantoor en buiten in het veld aan onszelf. CZAV staat zoals de slogan het zegt voor 'Van en Voor Boeren'. Met deze kreet geven we duidelijk aan voor wie wij er zijn, én ook van wie we zijn als coöperatie.

We hebben in de laatste jaren onze aandacht gericht op uiteenlopende concepten zoals Goed Boeren, Goed Beheren! Precisielandbouw, PlanetProof en verschillende digitale innovaties zoals het lanceren van CZAV Teelt Alert en de Mijn CZAV App. We hebben onze logistiek flink onder handen genomen onder de noemer Service Gerichte Logistiek. Allemaal doelen die er 100% op gericht zijn om onze telers nog beter te kunnen ondersteunen. Daarbij zien we dat er uiteraard intern ook veel verandering gaande is. Onze dienstverlening is persoonlijker, intensiever en gerichter. Bovenal zien we daarvan heel concreet resultaat, namelijk in de vorm van #BoerenRendement.

De maand juli kenmerkt zich door de oogst. Voor jou een drukke periode, waarin je van ons een extra hoge service verwacht. Daarom zijn we benieuwd waar we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ook jij ervaart wat het is om aangesloten te zijn bij de CZAV? Kortom, wat vind jij belangrijk?!