Algemene ledenvergadering

Op vrijdag 3 februari 2023 vindt de algemene ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering worden de jaarcijfers gepresenteerd en kijken we terug op boekjaar 2021/2022. De visie voor de komende jaren wordt uiteengezet door de directie van CZAV.

De algemene ledenvergadering vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes vanaf 18:00 uur of volg de vergadering online vanuit huis om 18:30 uur.

Het aanmeldformulier is inmiddels gesloten. Toch nog aanmelden? Stuur een e-mail met jouw gegevens naar leden@czav.nl.

Innovatief en veerkrachtig denken

De turbulentie in de wereld en de effecten op onze sector zijn door niemand te voorspellen. Situaties kunnen van de ene op de andere dag wijzigen. Dit heeft tot gevolg dat we een uiterst flexibele organisatie moeten hebben, maar ook dat leveringsvoorwaarden op korte termijn sterk kunnen wijzigen. We bouwen samen aan het imago van de sector, met als doel meerwaarde voor deze teelten en dus voor de boer te realiseren. Het is een zoektocht, maar we vinden steeds meer mogelijkheden en kansen.

Gastspreker Rob de Wijk

Na het officiële gedeelte neemt Rob de Wijk ons mee in zijn unieke expertise en invalshoek. Rob de Wijk is deskundige op het gebied van internationale betrekkingen, geopolitiek, internationale en nationale veiligheid en terrorisme. Hij benadert veiligheidsvraagstukken vanuit het perspectief van de doeners. Hij kijkt naar het praktisch haalbare, niet naar het politiek wenselijke. Een bron van kennis en inspiratie.

Gastspreker Rob de Wijk