Actueel

Startbijeenkomst project precisielandbouw op 6 maart

/ Categorieen: Nieuws, Advies

Op dinsdag 6 maart is op Proefboerderij Rusthoeve in Colijnsplaat een startbijeenkomst voor het project Proeftuin Precisielandbouw. Deze bijeenkomst is bedoeld voor telers in de akkerbouw die een stap willen zetten in het gebruik van precisielandbouw op het eigen bedrijf. CZAV ondersteunt dit project.

Wat houdt het project Proeftuin Precisielandbouw in?
Tijdens een aantal bijeenkomsten en activiteiten wordt er gezamenlijk gewerkt aan de vragen die er leven rondom het thema precisielandbouw en hoe u de nieuwe technieken in kunt zetten als ondersteuning op uw bedrijf. De vragen die leven onder de deelnemers van de innovatiegroepen zijn leidend.

Deelname aan een innovatiegroep is gratis, we doen wel een beroep op uw tijd om drie keer op jaarbasis bij elkaar te komen. Tussentijds staat het u vrij om deel te nemen aan overige activiteiten of rechtstreeks met experts te schakelen omtrent uw vragen op het gebied van precisielandbouw.

Aanmelden
U kunt u aanmelden voor deze bijeenkomst door een mailtje te sturen naar Cor van Oers, c.vanoers@delphy.nl. Graag ook een bericht of u aanwezig kunt zijn, indien u zich reeds heeft aangemeld voor deelname aan de groepen.

Startbijeenkomst project precisielandbouw op 6 maart

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
x