Actueel

Actie! Extra voordelig inkuilen met de nieuwste generatie inkuilmiddelen

/ Categorieen: Nieuws, Advies, Memo's

Unieke broeiremmers

Inkuilmiddelen worden vaak gebruikt onder natte weersomstandigheden. De nieuwe generatie inkuilmiddelen van Ecosyl zijn echter ook toepasbaar in droge graskuilen. De bewezen succesvolle nieuwe MTD/1 lijn bevat unieke broeiremmers op basis van kaliumsorbaat en azijnzuur producerende bacteriën die de vorming van gisten en schimmels voorkomen en daarmee broei bij het uitkuilen tegengaan. Ecosyl MTD/1 komt in twee verpakkingseenheden, namelijk voor toepassing in 50 en 100 ton inkuilproduct. Ook is het product verkrijgbaar in vloeibaar en granulaat. Lees meer in de folder over de nieuwe generatie inkuilmiddelen van Ecosyl.


Actie

Ook aan de slag met Ecosyl MTD/1? Dan hebben wij een mooie actie voor u! Bestel nu tien eenheden Ecosyl MTD/1 50 vloeibaar of granulaat en ontvang twee extra verpakkingen gratis. Onze actie loopt tot 12 mei. 


Goed om te weten

Eén eenheid Ecosyl MTD/1 50 is voldoende voor behandeling van zes hectare bij een normale opbrengst. Ecosyl MTD/1 50 vloeibaar en granulaat liggen standaard bij CZAV op voorraad. Andere merken, zoals Bonsilage en Pioneer zijn op aanvraag leverbaar.
 

Actie! Extra voordelig inkuilen met de nieuwste generatie inkuilmiddelen

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
x