Terugblikken op een turbulent jaar voor de coöperatie

Op vrijdag 3 februari 2023 wordt de algemene ledenvergadering van CZAV georganiseerd voor leden van de coöperatie. Tijdens deze vergadering worden de jaarcijfers gepresenteerd en kijken we terug op boekjaar 2021/2022, waarin een aantal grote ontwikkelingen in de landbouwsector plaatsvonden. Daarnaast wordt de visie voor de komende jaren uiteengezet door de directie van CZAV.

Mooie samenkomst

De algemene ledenvergadering vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes vanaf 18:00 uur of is online te volgen vanuit huis om 18:30 uur. “Het blijft een belangrijk evenement voor CZAV. Door de grote opkomst kunnen we onze leden informeren en meenemen in de strategie voor aankomende periode. Daarnaast is het een mooie samenkomst van alle sectoren en telers.” aldus Antoon van Vugt, algemeen directeur van CZAV. Na de toelichting op de jaarrekening worden de actualiteiten door de directie besproken en vindt de verkiezing van de aftredende ledenraadsleden plaats.

Innovatief en veerkrachtig denken

Antoon van Vugt: “De turbulentie in de wereld en de effecten op onze sector zijn door niemand te voorspellen. Situaties kunnen van de ene op de andere dag wijzigen. Dit heeft tot gevolg dat we een uiterst flexibele organisatie moeten hebben, maar ook dat leveringsvoorwaarden op korte termijn sterk kunnen wijzigen. We bouwen samen aan het imago van de sector, met als doel meerwaarde voor deze teelten en dus voor de boer te realiseren. Het is een zoektocht, maar we vinden steeds meer mogelijkheden en kansen.”

Gastspreker Rob de Wijk

Na het officiële gedeelte neemt Rob de Wijk ons mee in zijn unieke expertise en invalshoek. Rob de Wijk is deskundige op het gebied van internationale betrekkingen, geopolitiek, internationale en nationale veiligheid en terrorisme. Hij benadert veiligheidsvraagstukken vanuit het perspectief van de doeners. Hij kijkt naar het praktisch haalbare, niet naar het politiek wenselijke. Een bron van kennis en inspiratie.

Aanmelden

Klik hier om aan te melden.