Virtuele gewastour CZAV/Rusthoeve

In tegenstelling tot alle andere jaren, vindt de Open Dag CZAV/Rusthoeve voor het eerst digitaal plaats. Maar niet getreurd; we hebben er alles aan gedaan om jullie toch zo veel mogelijk informatie, kennis en innovatie te bieden. Net als op de traditionele dag kun je deelnemen aan rondgangen, standhouders bezoeken, spuitlicentie verlengen en kennissessies bijwonen. Dat komt aardig in de buurt van de Open Dag, nietwaar?

1 Start 2 Spuitlicentieverlenging 3 Standhoudersmarkt 4 Aardappelen 5 Uien 6 Pootgoed 7 Suikerbieten 8 Mechanisatie 9 Eiwit en ruwvoerteelt 10 Bodem 11 Granen en graszaad

Virtuele standhoudersmarkt

De bekende standhoudersmarkt heeft een virtueel jasje gekregen, zodat je als online bezoeker nog steeds langs kan gaan bij je favoriete bedrijf. Onze standhouders hebben hun uiterste best gedaan om op deze virtuele markt een toelichting te geven op een interessant stuk, een video of presentatie te presenteren.

 

Webinars

Op de aftrap van 17 juni organiseerden wij diverse webinars. Met onze partners Proefboerderij Rusthoeve, Rabobank, ZLTO en ZAJK hebben we een aantal thema’s de revue laten passeren. Webinar gemist? Geen probleem! Kijk ze via de volgende links terug.

ZLTO & Rabobank 
ZAJK (Jongerenprogramma)
CZAV/Rusthoeve

Spuitlicentieverlenging

Op 30 juni kun je deelnemen aan de digitale verlengingsbijeenkomsten voor spuitlicentie ‘Teelt’. Deze wordt verlengd via het online platform in samenwerking met Helix Learning. Hiervoor is een minimale deelname van twee uur vereist en daarnaast vragen we actief mee te doen tijdens de livesessie.

Meld je hier aan