Opnieuw systeemonderhoud Mijn CZAV & CZAV-app

Vanaf vrijdagmiddag 17:00 uur tot zaterdag in de loop van de dag wordt er opnieuw systeemonderhoud gepleegd aan Mijn CZAV & de CZAV-app.

Economisch jaarresultaat veehouderij

In de Zeeuwse top drie van de ranglijst economisch jaarresultaat zijn dit jaar twee bedrijven geëindigd die voer afnemen van CZAV/AR.

Waarom cichorei opnemen in het bouwplan?

Cichorei is een teelt met hoge opbrengstpotentie, die goed bestand is tegen weersextremen.

Aardappelbewaring anno 2020

Is jouw aardappelbewaring al gereed voor de nieuwe technieken en middelen? 

Sorghum: een gewas met potentie

Sorghum presteert wederom goed in de regio’s waar weinig tot zeer weinig regen is gevallen.

Premie voor PlanetProof geteelde bonen

Vanaf 2021 zal HAK enkel nog PlanetProof gecertificeerde peulvruchten verwerken. HAK gaat deze inspanningen belonen met een premie voor PlanetProof geteelde peulvruchten.

Hoe zit het met licentieverlengingen?

Licentiehouders hebben tot 1 januari 2021 om ontbrekende kennisbijeenkomsten te volgen. De komende periode organiseert Helix Learning op meerdere momenten verlengingen voor verschillende vakbekwaamheidslicenties.

Bezem door de middelenkast Centraal en West-Brabant

CZAV doet mee aan de ‘bezemactie’,  waarbij alle telers in Centraal en West-Brabant kosteloos en laagdrempelig  restanten van verouderde en/of niet-toegelaten gewasbeschermingsmiddelen kunnen inleveren.

Meer proeven volgen met Elekza zaaizaad

Ook komend jaar zal CZAV weer proeven uitvoeren met de behandeling van Elekza, om zo een beter beeld van de werking te krijgen over meerdere jaren heen.

Rassenadvies Wintertarwe oogst 2021

Het nieuwe wintergranenseizoen staat voor de deur. Daarom is CZAV druk met voorbereidingen voor de nieuwe oogst; het schonen en ontsmetten van uw zaaigranen is alweer in volle gang.

13Last