Veehouderij

CZAV werkt samen met AgruniekRijnvallei voor het leveren van hoogwaardige veevoeders. De moderne veehouder is erbij gebaat dat zijn dieren een uitgebalanceerde voeding krijgen waarmee zijn productie optimaal is en tegelijker tijd aan de strenge wetgeving wordt voldaan.

Aanbod

Wij leveren voer en bedrijfsartikelen voor de schapen-, geiten-, rundvee-, pluimvee-, varkens- en paardenhouderij. Voor de rundveehouders in Zuidwest Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren wij in samenwerking met AgruniekRijnvallei een breed assortiment rundveevoeders. Voeders en advisering voor de pluimvee- en varkenshouderij wordt verzorgd door AgruniekRijnvallei zelf. Verder kunnen rundveehouders bij ons terecht voor diverse andere producten en bieden wij professioneel advies op maat via onze deskundige rundveespecialisten en technische berichten.

Bekijk hier ons aanbod in veevoer silo's 
Ook levert CZAV een ruim assortiment stro & strooisel 

Bestellen

Producten bestellen kan snel en makkelijk via de bestelmodule op onze website of telefonisch via onze binnendienst Bestellingen in Wemeldinge.

Tip

Heeft u vragen voor de goederenadministratie of financiële vragen, neem dan contact op met onze binnendienst. Heeft u technische vragen, onze buitendienst beantwoordt ze graag.

Vakinformatie