Bollenteelt

De Nederlandse bloembollenteelt is gericht op de nationale veilingen en voor een groot deel ook op de export. In het werkgebied van CZAV worden onder andere tulpen, lelies, gladiolen en hyacinten gekweekt.

Aanbod

Voor de bollentelers in Zuidwest Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren wij de een breed assortiment producten en bieden wij professioneel advies op maat via onze deskundige bloembollen specialisten en technische berichten. Zo blijft u op de hoogte van de meest actuele technische kennis van onder andere bemesting, onkruidbestrijding en gewasbescherming.

Bestellen

Producten bestellen kan snel en makkelijk via de bestelmodule op onze website of telefonisch via onze binnendienst Bestellingen in Wemeldinge.

Vestigingen

Om alle klanten in ons werkgebied zo goed en snel mogelijk te kunnen bedienen heeft de CZAV een groot aantal vestigingen waar producten kunnen worden afgehaald.

Tip

Heeft u vragen voor de goederenadministratie of financiële vragen, neem dan contact op met onze binnendienst. Heeft u technische vragen, onze buitendienst beantwoordt ze graag.

Vakinformatie