Akkerbouw

Akkerbouw is een van de belangrijkste pijlers van CZAV en beslaat het grootste deel van ons werkgebied, Zuidwest Nederland. De belangrijkste gewassen binnen de akkerbouw zijn tarwe, brouwgerst, suikerbieten, aardappelen, uien, bruine bonen en cichorei.

Aanbod

Voor de vele akkerbouwers in Zuidwest Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren wij een breed assortiment producten en bieden wij professioneel advies op maat via onze deskundige buitendienst en technische berichten.
Ook verzorgen wij diverse vormen van contractteelt waarmee de klant een aanzienlijk financieel voordeel kan behalen. Daarnaast bieden wij akkerbouwers de mogelijkheid om hun oogstproducten terug te leveren aan ons.

Bestellen

Producten bestellen kan snel en makkelijk via de bestelmodule op onze website of telefonisch via onze binnendienst Bestellingen in Wemeldinge.

Vestigingen

Om alle klanten in ons werkgebied zo goed en snel mogelijk te kunnen bedienen heeft CZAV een groot aantal vestigingen waar producten kunnen worden afgehaald en waar oogstproducten door de klant kunnen worden afgeleverd.

Tip 

Vragen voor de goederen- of financiële administratie, neem dan contact op met onze binnendienst.
Technische vragen, onze buitendienst beantwoordt ze graag.

Vakinformatie