Overige artikelen particulier

Strooisel

Zeker voor uw paard is kwalitatief goed en stofvrij strooiselmateriaal van groot belang. Wij adviseren het gebruik van vlasvezel. Dit kunt u afhalen op onze vestigingen. Andere strooisel materialen voor uw dieren zoals bijvoorbeeld zaagsel en houtkrullen hebben wij ook op voorraad. 

Afrasteringsmateriaal

Als u bijvoorbeeld uw schapen- of paardenwei af wilt rasteren dan kunnen wij hiervoor uw benodigde materialen leveren. Vraag bij speciale toepassingen even de mogelijkheden na.

Wildafweer

Voorkom de teleurstelling dat uw eigen geteelde groenten worden opgegeten door dieren uit de vrije natuur.  

Overige producten

Alle producten die wij voor de professionele gebruiker leveren kunnen wij, mits voorradig en wettelijk toegestaan, ook particulier leveren. Kijk voor ons professionele assortiment onder Ons Aanbod.

Vanaf 1 februari 2016 leveren wij niet meer aan nieuwe particuliere klanten, tenzij wij minimaal 400 kg zakgoed (voer- en/of meststoffen) thuis kunnen bezorgen onder onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden bezorgservice

Wij kunnen uw bestelling franco op uw bedrijf bezorgen. Vanaf 1 februari 2016 kunt u gebruik maken van onze bezorgservice onder de volgende leveringswaarden:

  • Leveringen vanaf minimaal 400 kg  (meststoffen en/of zakgoed veevoer)
  • Besteld voor 10.00 uur, bezorging binnen drie werkdagen
  • Afleverlocatie goed en veilig bereikbaar voor onze vrachtwagen en mobiele heftruck
  • Er wordt gelost aan de weg of, indien makkelijk toegankelijk, tot aan de voordeur

 
*Regelgeving met betrekking tot levering aan particulieren
Het is CZAV wettelijk verboden om aan particulieren stikstofhoudende meststoffen met meer dan 16% ammoniumnitraat te verkopen. Daarmee is de levering van bijvoorbeeld kalkammonsalpeter 27% en NP 26-14 aan particulieren niet toegestaan.