Teelt Alert en Gewas- & Weeradvies

Teelt Alert 

Maakt u al gebruik van de Gewas- en weeradviesdienst? Vanaf heden is het mogelijk om deze dienst digitaal te ontvangen met de CZAV Teelt Alert app. U heeft in één oogopslag een totaalbeeld van de ontwikkeling in ziektedruk voor algemeen voorkomende ziekten zoals Phytophthora in aardappelen en Fusarium in Tarwe. Deze informatie kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze op gebied van gewasbescherming. In de app kunt u kiezen uit 14 verschillende gewassen. De ziektedruk ontwikkeling (op een schaal van 0-100) wordt visueel weergegeven in een grafiek voor een periode van 9 dagen. Waarvan 6 dagen in het verleden en 3 dagen in de toekomst. U kunt gebruik maken van de CZAV Teelt Alert app voor €105,- per jaar.

Wilt u meer informatie over het gebruik van de app? Download dan hier de handleiding. 

Gewas- en Weeradvies

Het Gewas- en Weeradvies is een interessant én goedkoop product dat in één opslag een totaalbeeld geeft van de belangrijkste zaken op het gebied van weer en gewasbescherming. Voor €65,- per jaar ontvangt u drie maal per week een e-mail met een gedetailleerde regionale weersverwachting, een weersverwachting voor de lange termijn, spuitomstandigheden voor de meest gangbare middelen in een bepaalde periode, ziektedrukgegevens en adviezen voor schimmelziekten en praktische tips van onze regionale CZAV vertegenwoordigers. 

Interesse?
Heeft u interesse in een van bovenstaande diensten? Geeft u zichzelf dan op via het opgaveformulier. Na het versturen van uw aanvraag ontvangt u binnen een aantal werkdagen een e-mail van AgroVision met uw inloggegevens. Voor vragen kunt u altijd terecht bij uw vertegenwoordiger.